Info Cheile Nerei

Slide Show
 
 
 
 

Logare membriProfesori si elevi

Profesori si elevi

Lecţii în afara sălii de clasa


         Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa conţine o varietate de habitate naturale, peisaje şi istorie a comunităţilor rurale. Pe lângă nenumăratele oportunităţi pentru învăţare, recreere şi exerciţii, de neegalat sunt spaţiul, liniştea, într-un cuvânt nepreţuitul contrast faţă de stilul de viaţă urban. Este important ca toţi tinerii să aibă oportunitatea să experimenteze aceste locuri minunate, fapt pentru care susţinem lecţiile desfăşurate în natură.

Centre de Educaţie ecologică şi promovare a turismului

         Autoritatea Parcului Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa în colaborare cu Centrul de Educaţie Ecologică şi Promovarea Turismului Cărbunari desfăşoară programe pentru promovarea activităţilor în natură.

ENSR

Cautare

Curs Valutar

Convertor Valutar

Suma:
Conversie:

Vremea

"Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web. Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, ca şi pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Reprezentanţei Comisiei Europene în România." http://www.infoeuropa.ro
Banner
Banner